keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Dallas

Ensimmäinen reissu ympäri USA:ta on nyt sitten takana päin. Matkakohteena oli tietysti Dallas ja oppaana toimi usalainen Venäjä-fani Josh, joka venäjän ohella opiskelee myös suomea. Joshin vanhemmat ihanina ihmisinä haki meidät Wacosta ja ajoivat 2h ajomatkan kotiinsa Dallasiin. Ensimmäisenä iltana kierrettiin katsomassa Joshin kotinurkkia kuten aivan hervottoman kokoisia öky-omakotitaloja sekä vaaaltavia kirkkoja ja kouluja.

Seuraavana päivänä oli sitten vuorossa Downtown Dallas ! Keskusta oli tooodella siisti ja rakennukset pääosin hianoja. Kilttinä turistina tietysti kehuin vähän kaikkea :P Oppaani (Josh) mielestähän olimme in the best city of the world. Well he hasn't been in Jyväskylä has he ?  Ei sillä kyllä hän Dallas mukavan näköinen kaupunki oli ja hyvin siellä sai aikaa kulutettua. Muita virallisia nähtävyyksiä siellä ei ollut mitä nyt tuo J. F. Kennedyn murhapaikka. Kahdessa matkamuisto myymälässä käytiin kanssa ja kyllähän sieltä ihan pari pientä juttua saattu mukaan tarttua mm. cowboy-hattu ja bootsit.

Illemmalla kierrettiin sitten katsomassa muutama ökytalo lisää ja mentiin keilaamaan. Paikka oli uskomaton ja ilokseni ja ylpeydekseni voin sanoa että voitin Joshin (melkein) keilauksessa ja (liki) Laser-ammunnassa. Pallonvierityksessä voitto sitten ihan oikeestikin tuli. On tainnut tulla Lintsillä harjoteltua vähän liikaakin.. :S
Keilailun jälkeen vuorossa oli sitten B&J kauppa jossa makuja oli tuhat ja yksi ja kaikki sellasia mitä ei normi kaupasta löydy.. Jostain syystä mua kuitenkin hoputettiin valitsemaan ja päädyin Limeen. Not the best but still NAM !

Sunnuntaina ajettiin sitten Joshin ja tämän vanhempien kassa Dallasin viereiseen kaupunkiin. (En muista nimeä mutta katsokaa kartasta :P) Matkalla ohitettiin Six Flags niminen huvipuisto jonne on PAAAKKO päästä jossain vaiheessa... Yksi kaupungin osa oli säilytetty cowboy-kylänä ja vaikka se aika turisteja varten olikin tehty niin oli se silti hianoa nähdä ihmisiä kulkemassa bootseissa ja stetsonit päässä, sekä tietysti puhumassa kunnon texasin aksentilla :)  Täälläkin muuuutamassa matkamuisto kaupassa tuli käytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti