lauantai 23. maaliskuuta 2013

Amazing Austin

Nyt se tuli ja meni.. kauan kaivattu, monesti odotettu, SPRING BREAK.. jokaisen opiskeluvuoden kohokohta LOMA.

Heti kun perjantain luennolta vapauduttiin syöksyttiin kotiin syömään jätskiä ja tekemään viimeiset matkavalmistelut (reppu selkään, laukku mukaan) ja sitten ei kun parkkipaikalle minne muutaman minuutin kuluttua kurvaa autokin. Ei kun kamat takakontiin ja itse hypätään takapenkillä. Sitten vaan nauttimaan viikon road tripistä. Auto lähtee pihasta kohti edessä aukeavaa high waytä.. ja kurvaa naapuritalon pihaan että neljäskin matkaseuralainen saadaan mukaan...

Vihdoin on edessä tyhjä maantie, kaktukset, karjaa ja country musicia... Tai no, moottoritie, muita autoja, taloja ja räppiä :S Suuntana on sentään luvattu Austin.

Ensimmäinen pysähdyspaikka (kun huoltoasemaa ei lasketa ja niitähän ei lasketa !) On upea hotellikompleksi jossa on huikealla näköalapaikalla ravintola. Pitäähän sitä viikon macdonalds kuuri alottaa tyylillä ja tilata hampurilaiset vähän hianommassa paikassakin. 

Siinä sitä sitten räpsitään maisema kuvia samalla kun syödään.. huomataan että kameran laturi unohtu.. (muistin sentään kameran mitä ei voi sanoa kaikista) ja ihaillaan ökytaloja sekä tietysti riidellään siitä kuka saa lottovoiton sattuessa minkäkin..
Tie ravintolalle oli jotenkin todella Uusi-Seelantimainen ja vähäksi aikaa sitä ajaessa tuli oikeinkin kodikas olo.

Ravintolan jälkeen mentiinkin sitten Austinin keskustaan, jossa illalla ja seuraavana päivänä kierrettiin katsomassa mm. Texasin Capitolium, Texas museo sekä ns. Grazy part of the town, mikä koostui pienistä omituisista putiikeista, kahviloista ja karkkikaupasta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti