maanantai 11. helmikuuta 2013

Elämää ei sen enempää....

Mitä kuuluu vaihto-opiskelijan arkeen ?
No siihenhän voi Baylorissa kuulua melkein (mutta ei ihan mitä tahansa). Jos haluaa ottaa kaiken hyödyn irti kaikesta ilmaisesta niin silloin ainakin koripallo ja baseball otteluita tulee käydä seuraamassa niihin kun opiskelija kortilla pääsee ilmaiseksi. Lisäksi opiskelija kortilla pääsee Student Life Centeriin, jossa on tarjolla kuntosali, racketball, lenttis yms. kenttiä, uima"halli" ja kiipeilyseinä kaikki ilmaisia opiskelijoille.
Paikallinen seurakunta yhdistys (jos on oikea termi) tarjoaa joka toinen tiistai ilmaisen international dinnerin ja muutakin ohjelmaa.
Vaihtareilla on aina jotain toimintaa menossa ja muutenkin elämää kampukselta löytyy jos vain osaa etsiä. Jos ei mitään muuta keksi niin aina voi sentään pelata biljardia tai foosballia.
Ohjelmaa olisi tarjolla enemmän kuin mitä kerkiää tehdä.
Itse en ihan kaikkiin aktiviteetteihin ole aina ollut menossa vaan tunnollisena vaihto-opiskelijana tietysti koulu tulee ensin ja auringon otto vasta sitten ja muu sen jälkeen :P Ja nukkuakin pitäis jossain välissä ehtiä..

Joihinkin järjestettyihin juttuihin sitä kuitenkin aina lähtee mukaan ja viime viikonloppuna yksi tällainen oli luolaretki ! Mikä piristäisikään päivää paremmin kun 5 tuntia maan alla. :)
Ei sitä oikein paljon paremmin voisi harmaata ja sateista lauantaita viettää kuin ryömimällä maanalaisissa tunneleissa. Ja kirjaimellisesti ryömimällä ! Tunneli oli valtava kun siinä mahtui "karhukävelemään" ja iso kun konttaamaan pystyi :P pääasiassa ainoa keino edetä oli army crawl ja aina ei tilaa ollut siihenkään! Muutaman kerron kun kömysi tunnelissa, jossa ei mitään muuta mahtunut kuin olemaan littanana vatsallaan iski mieleen, että on se hyvä kun en ole ahtaanpaikan kammoinen. Ryömimiseen kuin yhdistää muta/irtokivisen luolan lattian niin lopputuloksena ei voi olla muuta kun valtava lajitelma mustelmia ja naarmuja, erikoisen likaiset vaatteet sekä pepsodent hymy päivän lopuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti