keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Opiskelijan rankkaa arkea

Vaikka opiskelu onkin ankaraa raadantaa tunnista toiseen niin kerkiää sitä välillä jotain muutakin tehdä. Viime päivinä on tullut kokeiltua mm. rullaluistelua, lazer tagia ja tietysti baseballia !!
Rullaluistelu tapahtui yllättävää kyllä sisällä olevalla kentällä eikä tiellä, mikä jarrutustaidottomalle ensikertalaiselle ei ollut pelkästään huono uutinen. Jotenkin tuo tasainen salin lattia oli ihan hyvä paikka tuokin taito opetella ja ilokseni ja ylpeydekseni voin sanoa ettei tullut kaaduttua kertaakaan ja liikkuminen eteen ja taakse sujuu nyt mallikkaasti. Pysähtyminenkin onnistuu loistavasti seinään törmäämällä ;)

Lazer tag ei sitten ehkä ihan niin mallikkaasti sujunutkaan... Kai sitä vaan on liian mukava, ihana, lempeä, kiltti ja kaunis ihminen siihen, että voisi toisia tappaa lasereilla. Tai voihan syynä tietysti olla myös surkea tähtäystaito, minkä ansiosta itse kuolee aina ennen vastustajaa. Jokatapauksessa hauskaa oli ja kukapa sitä ei haluaisi elää aina silloin tällöin kauhunhetkiä kun joutuu pelkäämään, minkä nurkan takaa vastustaja hyökkää :)

Ehdottamasti viime päivien suosikiksi on kuitenkin noussut baseball !!! Kyllä siinä vaan on oma viehätyksensä istua katsomossa reilun 3 tunnin baseball pelin ajan. Tuleehan niitä juoksuja kuitenkin se joku 5 per ottelu ja muutenkin tapahtuma rikas laji on kyseessä :P Mutta kyllä tuo baseball ainakin aina koripallon katsomisen voittaa, eikä se edes ihan pelkästään siitä johdu että baseball stadionin katsomaan paistaa aurinko ihanan lämpimästi :D
Ja tietysti kun matseihin opiskelijakortilla ilmaseksi pääsee niin eihän tuokaan haittaa... ;)

Lukukausi alkaa olla puolessa välissä ja Mid-term exams jälkeen on luvassa SPRING BREAK !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti